Er moet nog veel veranderen om de zorg van morgen goed te kunnen blijven uitvoeren. Met de groeiende groep ouderen aan de ene kant en het afnemend aantal zorgverleners aan de andere kant staan we voor grote uitdagingen. Daarom zijn we gestart met Zorg voor Morgen. We bundelen onze ervaring, kennis en passie om óók in de toekomst onze cliënten zo goed mogelijk te blijven helpen. En als we samen onze schouders eronder zetten dan komt dit helemaal goed. Want: samen zorgen we voor morgen.

Events

Met een vliegende start op het Tech Fun Festival in 2019 hebben we samen inmiddels meer Zorg voor Morgen events achter de rug. Een tech festival in 2019 en de Zorg voor Morgen Awards in 2021.

Magazines

In het Zorg voor Morgen magazine vind je inspiratie rondom de uitdagingen én oplossingen in de (ouderen)zorg. Lees over nieuwe technologie, interessante feitjes en verhalen van collega's.

Video's

Hoe staat het ervoor bij collega's van de Fundis bedrijven? Tegen welke uitdagingen lopen zij aan en welke oplossing hebben zij daarvoor gevonden? Neem een kijkje in de keuken van de Fundis bedrijven.

Leden

Praat mee over actuele thema's, deel tips en verhalen met je collega's, bekijk video's, foto's en handige links, vraag of deel advies en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de Zorg voor Morgen Facebookgroep!

Waardering

Met hart en ziel zetten zorgmedewerkers zich in voor een ander. Bij de cliënt thuis, voor de bewoner en op kantoor. Iedereen op een andere manier, allemaal vol overgave.

In de #hartnodig campagne bedanken we onze zorgmedewerkers voor alles dat ze doen. Bijvoorbeeld met een live kerstconcert, persoonlijke bedankwoorden van BN'ers en een muzikale verassing op de deurmat.

Podcastafleveringen

Praten over ouder worden blijken we niet snel te doen. Maar in deze podcast wel. Fundis en branchevereniging ActiZ maken verwachtingen over ouder worden bespreekbaar.

30 okt

Nationale dag

Op 30 oktober is het de Dag van de Zorg voor Morgen. Een landelijke dag, in het leven geroepen om extra aandacht te creëren voor de uitdagingen én oplossingen in de (ouderen)zorg.